Stockholm och Grönan.

Efter att ha vandrat i Stockholm i massor av timmar utan solskydd så är jag helt röd i ansiktet och på armar, svider gör det också. Ögonen ser helt svullna ut. Nice (Y) Men annars så var det awesome. Vi åkte vid halv 9 och kom fram till Skärholmen vid 10. Därifrån tog vi tunnelbanan till T-centralen. Från T-centralen gick vi hela vägen bort till Gröna Lund. Lydias pappa och Anna skulle först in på Vasamuseet så vi gick runt och fotade lite. Lydias mamma tog två lotter och Vann högsta vinst :D och jag fick en helium ballong! iiiih. Jag och Lydia filmade när vi sög i oss helium, kanske lägger upp den. Efter ett tag kom Lydias pappa och Anna tillbaka, då drog vi till Grönan.

När vi kom dit var det asmycket folk och Lydias mamma skulle gå och köpa biljetter och sånt där. När hon kom tillbaks efter den långa kön så var det äntligen dags att gå in.. Trodde jag. Då kommer såklart en tele 2 kärring fram och börjar snacka om comviq student. Tack gode gud för att jag inte är 18. Men Lydia är ju 19 så hon kunde ju få skriva på de där papprena. Så nu ska hon prova på comviq student, och när Lydia var klar så började tanten snacka om deras bredband! Och då skulle de skriva på några nya papper för de skulle prova på något om det med xD Hungrig, varm och trött som jag var så var det en pina att stå och vänta. Men sen så var det färdigt, då gick vi äntligen in på Grönan och letade efter ett ställe att äta på. Såklart fick jag och Lydia stå i kö i säkert över en halvtimme, det var så jävla segt, bara för en hamburgare och lite pommes frites.

När vi ätit färdigt så åkte vi frittfall. Hehe paniken <3 Men det var kul iaf. Sen så gick vi runt och åkte en massa. Sen såg vi Kissie också, haha.

Jag rev ner en Britney affisch i stan med, den sitter nu i mitt tak över sängen. HAHA.

Jag och Lydia gick runt och turistadeBild tagen av Lydia.

Ungdomsyran.

Godmorgon.
Jag är färdig nu så jag kände att jag kunde sätta mig här och ladda upp några bilder från igår.
Om 45 minuter bär det av till Stockholm! Awesome.

Det var ungdomsyran här i Flen igår, jag hade trevligt sällskap men jag själv är nog inte så rolig att vara med. Förlåt för att jag är som jag är men Flen förstör mig.

Inatt drömde jag att it-danne på skolan var i mitt rum. Han spillde ut kaffe på mitt golv och i min säng. LOL.
Hanna, träffa mig på måndag kväll? VI MÅSTE PRATAAAAAA! <3
Älskar dig.

2 år sedan.

Det har redan gått 2 år sen jag och Marika åkte till Stockholm för att se Good Charlotte. Det var min första stora konsert jag gick på. Det var helt underbart och jag hoppas att de faktiskt kommer tillbaka till Sverige snart, för jag vill se dom live igen. Saknar det som fan <3

Gud vad jag fotade bra på den tiden </3
Sen är det ju också 2 år sen jag såg Neverstore för första gången med eftersom de var förband.