ett år, 12 månader, 365 dagar.

Jo visst känns det. Jag är inte lika besatt längre men efter att ha kollat massa videos från förra året så känns det, jag blir berörd och tårögd. Jag saknar dom, de kommer alltid ha en stor plats i mig. Det var så speciellt när Jeff vinkade till mig och Marty, det ögonblicket berörde mig länge.

Det känns som att jag sviker dom nu när jag knappt lyssnar på dom längre, men jag kan ju inte tvinga mig att lyssna på det. Men jag älskar deras låtar, de har haft stor betydelse och jag har kunnat relatera till deras texter. Men det är som om att jag inte gör det längre, det känns som den ledsna perioden är över och det är den ju till stor del. Men jag tackar dom för många fina ögonblick i mitt liv, för många bra konserter. Tackar dom för att utan dom hade jag aldrig lärt känna så trevliga människor som Anna, Joss & Rozy. Jag tackar dom för att dom har gjort mig lycklig.

24/1 - 29/3 - 12/6 - 31/10 <3
Looking back, making me stronger

Precis när jag lagt mig ner i sängen och ska öppna första sidan så får jag ett sms av Emelie där det står att min bild på Jimmie är med i tidningen. Bläddrar då fort till den sidan för att se om det är sant. Och där är den så fint, min favorit bild :)

Jättekul att dom tog med den, är så glad :D


boom boom pow.

Hej.
I onsdags åkte jag hem till Erika, vi drack te och käkade kex. Nördade vid varsin dator gjorde vi också. Hehe.
Sen kollade vi på bonde söker fru, eller rättare sagt jag gjorde. Sen så såg vi på paranormal activity, den var inte så värst läskig andra gången, men Erika var rädd. Haha. Sen gick vi väl och la oss vid 3 ungefär, Erika låg och tittade på sina fina lila tapeter innan hon somnade.

Igår tog vi bussen in till Eskilstuna för Erika skulle träffa en brud och jag skulle hem. Hann träffa Amanda en snabbis också. När jag kom hem så hade min syster kommit :) Dock var jag för trött för att vara social så jag gick och la mig vid 9.

Idag är det fredag!!!! Idol om cirka 9 timmar.
42 dagar kvar till In flames & Dead by April <3
3 dagar kvar av lovet, euw.

Om en stund ska jag, min syster & mamma gå till kyrkogården. Ska kanske fota lite.

Jag liknar tydligen honom, hahahaha.