I want you to choke when you swallow your pride.

Halloj. Jag är för tillfället sjuk, skulle egentligen jobba idag och imorgon men de plockade bort tiderna. Så jag sysselsätter mig med att städa mitt rum, som jag är klar med nu faktiskt. Jag dricker ett glas cola ibland, ser en film, lyssnar på musik & saknar Hanna som flytt till Finland. Det är ändå ganska skönt att inte direkt ha något att göra.

Jag har också en fråga till Lyddan, vart köpte du den där ljuslyktan som jag fick av dig? Den blåste nämligen ner förra veckan och gick sönder :(

Jag tänkte bjuda på ett par bilder på hur mitt rum ser ut, för er som aldrig sett det. Jag tycker det är rätt cosy. Nu ska jag hoppa in i duschen tror jag. Hörs!

In my head, I see you all over me.

Helvete vilken jävla kul kväll/natt det var i Norrköping. Drog dit i måndags och träffade massa trevligt folk! Först var jag, Alex & Oskar på stan och handlade lite. Sen drog vi hem till Oskar, satt där ett tag. Sen trillade Emil, Tomi & hans tjej in genom dörren. Någon timme senare skulle vi dra och köpa pizza, det första Alex gör när hon kommer ut är och trillar med sina nya högklackade skor, hahaha väldigt kul!

Efter vi köpt pizzan drog vi till mange och grillade och drack lite. Runt 12 drog Alex, Oskar och Michaela. Kvar var jag och de 3 pojkarna. Sjukt kul hade vi! Mange & Micke roade sig med att putta varann i buskar & Emil missade soffan när han skulle lägga sig och låg vackert intryckt mellan bordet och soffan. Det blev en sen natt, runt halv 4 kände vi att det var dags att sluta och faktiskt hoppa i säng.

Men fasen alltså vad jag älskar staden!