Just live your life (Oh!), ay ay ay.

Fredagen spenderades hemma hos Emil med Hanna & Nadja. Vi körde ölspelet och bara hade det trevligt, jävligt värd kväll/natt faktiskt! Och som vanligt så vandrade jag och Hanna hem runt 4, det är något speciellt med den siffran.Beviset på att det var en trevlig kväll antar jag? Hoppas ingen såg mig.

'Cause I'm Mr. Brightside.

Gårdagen blev väldigt lyckad! Solen var framme och med min mp3 högtalare gled jag och Hanna vidare till station där vi skulle ta bussen till Eskilstuna. Vi skulle nämligen på spring pride men eftersom vi inte hade så stor koll på vad som skulle hända där så missade vi typ hela skiten, och Hannas hopp om att få se massa flator dog ut. Vi träffade istället Emelie, Julia & Stephanie som vi spenderade resten av dagen & kvällen med. Mys mys!


Turn the lights off.

JAG TAMIFAN ÄLSKAR LIVET NUFÖRTIDEN! Jag menar, varför vara bitter när livet är så kort? Lev livet och njut, det är fan härligt. Säg JA till livet! Allt blir mycket enklare då!

Så ja, de senaste dagarna har jag levt livet, njutit av solen & varje sekund. För tänk, man kan ju dö imorrn? Jag & Hanna städade poolen igår så snart blir det att inviga den!

I helgen blir det Pride & party helgen efter, taggaaaaaaaaaaaaaaaa!!!


Några sista ord; 92 + X = SKABB

JÄVLA BRA BIL SA ROGER!