.

Det är alltid lika hemskt att besöka Martans grav. Jag har så svårt att förstå att hon är borta och jag blir så ledsen varje gång det slår mig att hon faktiskt är det. Det ploppar alltid upp så många minnen som gör ont att tänka på, inte för att de är hemska utan bara för att jag vet att hon är borta. Men huvudsaken är att hon har det bättre nu. ❤️ 

vart tog livet vägen?

Jag har insett att jag kanske inte mår så bra. lite rädd för att inse att det faktiskt är så för det är inte så himla kul att känna såhär som jag gör. Jag känner en ständig tomhet, ensamhet. Som idag till exempel då jag är ledig från jobbet, varför ska jag ens vara ledig? Jag har ändå ingenting att göra, inga vänner som vill vara med mig och det som känns tråkigt är att om inte jag frågar så frågar ingen tillbaka. Jag känner alltid en sån tomhet när jag vaknar upp på en ledig dag och jag vet att ABSOLUT ingenting kommer att hända under dagen. Allt känns så meningslöst, värdelöst och deprimerande.
 
Mitt liv var roligare förr, det hände saker nästan jämt, det fanns folk som ville umgås med mig och jag var framför allt glad. Jag är fan inte glad längre och jag vet inte vad jag ska göra för att bli det.
 

It's a beautiful world, put on your rave face

Snart är det dags för summerburst med denna pinglan! Den 29e maj drar vi iväg till Göteborg och checkar in på hotell i två dagar och dansar röven av oss på summerburst. Känner på mig att det kommer bli bäst. Ska få se två tredjedelar av Swedish House Mafia igen så det kan fan inte bli dåligt. Sjukt taggad!