Åldersnoja deluxe

På sista tiden har jag haft sån jäkla åldersnoja. I sommar blir jag 25 och jag undrar liksom vart alla år har tagit vägen? Jag tog nyss studenten men det är snart 6 år sen. Jag känner mig fortfarande som 18 i huvudet så det passar inte riktigt in i den 24 åriga kroppen haha. Det är så mycket jag vill göra men det känns som man trampar vatten, känns som man har bråttom för att man inte är ung föralltid. Tyvärr. Får panik över att jag snart är 40, liksom det är bara 15 år kvar dit?? Galet. Sen har man familjelivet som står bakom hörnet och väntar känns det som. Folk skaffar barn runt omkring mig, köper hus & bil. Jag är inte redo nånstans, känns som jag aldrig kommer att bli det. Jag vill inte vara vuxen :((((((( forever young.
 
Något jag kan bli så irriterad över är att de som går i sexan nu redan beter sig som vuxna, de sminkar sig, har iphone och märkeskläder. Alltså när jag gick i sexan så tror jag att jag fortfarande lekte med barbie, jag hade definivt ingen mobil och jag är väldigt tacksam över att jag hade den uppväxten. Vuxen är man hela livet så passa på att vara barn när man väl är det! Snart är man ju död med. Och då kommer vi in på dödsångesten jag har med. Alltså herregud vad jag kan må dåligt om jag börjar tänka på döden. Att helt plötsligt finns det ingenting mer, man är bara begraven FÖR ALLTID. Alltså ångest, ska bli vampyr och leva föralltid och ung & fräsch. Där har vi det.
 
Snacka om att ordbajsa sönder ett inlägg men nu mår jag lite bättre i själen. Fast frågan är ju hur jag kunde tycka att jag var så förbannat fet förr i tiden om man tittar på bilderna nedan??? Skulle kunna döda för att se ut så nu.
 
 

Bring me the Horizon

Om det är något band jag inte klarat av att lyssna på så är det Bring me the Horizon. Deras tidigare låtar och album har bara bestått av skrik, skrik och lite till skrik. Fine, jag gillar skrik i viss mängd men de har alltid varit för mycket för mig. MEN, deras senaste album är seriöst GULD och jag älskar bandet nu.
 
 
I wouldn't hold my breath if I was you
Cause I'll forget but I'll never forgive you
Don't you know, don't you know
True friends stab you in the front?
I wouldn't hold my breath if I was you
You broke my heart & there's nothing you can do
And now you know, now you know
True friends stab you in the front

It's kind of sad cause what we had
Well it could have been something
I guess it wasn't meant to be
(So how dare you) Try and steal my flame
Just cause yours faded
Well hate is gasoline
A fire fuelling all my dreams
(I'm afraid you asked for this